Over Oncologiewijzer.nl

Op Oncologiewijzer.nl vindt u informatie over die zorg die u kunt verwachten tijdens uw behandeling in de regio Oost-Nederland. De ziekenhuizen in deze regio willen gezamenlijk de best mogelijke zorg te leveren aan patiƫnten met kanker. Dit doen zij vanuit het oncologisch netwerk Onco-Oost.

Wat gebeurt er in de regio Oost-Nederland?

Binnen de ziekenhuizen in de regio zijn verschillende besprekingen waarin we diagnose en behandelplannen toetsen en afstemmen. Het is de bedoeling dat elke patiƫnt in elk ziekenhuis dezelfde onderzoeken krijgt en ook eenzelfde behandelplan voorgelegd krijgt. Ook werken de ziekenhuizen samen op het gebied van wetenschappelijk onderzoek.

Daarnaast streven wij ernaar de behandeling zo dicht mogelijk bij huis plaats te laten vinden. Bij bepaalde complexe behandelingen en/of behandelingen met nieuwe geneesmiddelen is dat niet altijd mogelijk.


Over Oncologiewijzer.nl

Op Oncologiewijzer.nl vindt u informatie over die zorg die u kunt verwachten tijdens uw behandeling in de regio Oost-Nederland.

lees meer

Aandoeningen

Oncologiewijzer.nl geeft u informatie over de zorg en die u kunt verwachten in onze regio, dicht bij als het kan en weg als het moet voor de behandeling van verschillende kankers.

Meer informatie


3 goede vragen

  • Wat zijn mijn mogelijkheden?
  • Wat zijn de voor- en nadelen van die mogelijkheden?
  • Wat betekent dat in mijn situatie?
lees meer

3 goede vragen

Het kan zijn dat u het gesprek met uw zorgverlener spannend vindt. Om u goed voor te bereiden, is het slim om alvast enkele vragen op papier te zetten, zodat u deze niet vergeet. 3 goede vragen die u altijd aan uw zorgverlener kunt stellen zijn: 

  • Wat zijn mijn mogelijkheden?
  • Wat zijn de voor- en nadelen van die mogelijkheden?
  • Wat betekent dat in mijn situatie? 

Voor meer informatie over het gesprek met uw zorgverlener, kunt u kijken op de website 3goedevragen.nl.

Heeft u feedback?

Uw ervaring biedt waardevolle informatie die ons helpt deze site te verbeteren. deel uw ervaring